Betting onlinePariuri onlineFogadások onlineZakłady onlineSázení onlineStávkovanie online
Agenţiile de pariuri
 Unibet
 Betfair
Stiri sportive fierbinti
Rezultate
Rezultate - fotbal
Rezultate - hochei pe gheaţă
Rezultate - tenis
Rezultate - baschet
Alte Link-uriPariuri Online

Astăzi vedem un număr tot mai mare de servicii oferite online. Această tendinţă se poate observa şi la pariuri. O mulţime de servicii la pariurile online sunt furnizate prin intermediul internetului. Unele societăţi existente de pariuri au extins portofoliul lor si se adresează la o piaţă mult mai largă prin intermediul web-lui, cu toate acestea, multe noi ,strict on-line, companiile noi de pariuri ale căror unităţi nu pot fi găsite în magazine convenţionale sau mall-uri.

Comparativ cu companiile convenţionale de pariuri, pariurile online au mai multe avantaje:

  • Comoditate de a paria de acasă. La domiciliu, puteţi citi printre meciuri şi cote, puteţi profita de numeroase statistici publicate şi apoi plasati mai uşor pariul.
  • Puteţi paria online 24 de ore pe zi, 365 zile pe an.Puteţi paria oricand doriti; timpul nu mai are nici un rol. Tot ce trebuie sa faci este sa te conectezi la Internet, depuneti in contul dvs de pariuri şi plasati pariul. Puteţi face acest lucru chiar si de Crăciun sau orice alta zi de sărbătoare publică.
  • Când pariati online nu plătiţi nici o taxa de servicii. Companiile de pariuri "Offline" vă percepe o taxa de serviciu pentru fiecare pariu plasat. Acesta este preţul pentru a avea o persoană fizică care se ocupă de tine în magazin, plus salar, de asemenea, funcţionarea unui magazin, companie de pariuri. Taxa este fie o sumă fixă, sau un procent din suma plasată. Cu pariuri online, niciuna dintre aceste taxe nu sunt percepute.
  • Puteţi folosi o multime de bonusuri. Concurenţa în pariurile online este mare, aşadar companiile de pariuri web-based firesc încerca să atragă cat mai mulţi clienţi noi, deoarece acestia aduc profit. Unul dintre stimulente lor este bonus financiar, pe care companiile de pariuri adăuga la contul jucatorului odată cu finalizarea înregistrări - de obicei la prima depunere şi de multe ori se ajunge chiar la suma intreaga. Desigur, un astfel de bonus nu poate fi retras imediat. Bonusul trebuie folosit prima dată pentru pariere de mai multe ori.Bonus de înregistrare, dar nu se termina aici, companii de pariuri online oferă multe alte bonusuri de loialitate.
  • Aici pariati folosind cotă mai mare decât la companiile de pariuri "offline". Companii de pariuri online ofera de obicei cotă mai mare (mai favorabilă) în comparaţie cu cele "offline" . Este din cauza dimensiunii lor - îşi desfăşoară activitatea peste tot în lume şi, datorită cifrei de afaceri mai mare, companiile online îşi pot permite să ofere mai multe cote favorabile şi câştiguri mai mari decât companiile de pariuri "offline".
  • Pariurile "live". Pariurile live sunt o revoluţie în pariuri.Pariul Live înseamnă că puteţi pune pariu pe un meci în curs de desfăşurare. Desigur, cotele se schimbă imediat după fiecare gol, fiecare minut. Este distractiv şi acest tip de pariuri este oferit de aproape toate companiile de pariuri online. Pentru ca tu poti paria prin intermediul internetului, poţi să stai în barul preferat si sa vizionezi fotbal sau hochei pe gheaţă şi intre timp pariezi pe rezultatul dorit utilizând telefonul mobil. Ce poate fi mai distractiv ?

Aşa cum există asociaţii de protecţie a consumatorilor în "lumea reală", există de asemenea, autorităţi de stat în pariurile online , care supraveghează şi inspectează calitatea şi siguranţa companiilor individuale de pariuri. Prin urmare, acest site oferă doar lista companiilor de pariuri de o înaltă calitate , cu o licenţă de UE. De asemenea, vizităm periodic site-urile de pariuri online, evaluăm informaţiile lor, şi vă oferi doar cele mai bune companii complete si cu cele mai bune condiţii de siguranţă axate pe pariurile online.